Hesabımı Sil

Nexora uygulama hesabını kapatmak kalıcı bir işlemdir. İşlemi şu iki yoldan başlatabilirsin:

Hesabını nasıl kapatırsın?

  • Uygulamada menüyü aç ve "Hesabımı Sil" seçeneğine dokun. Aktif bir işletmenin sahibiysen uygulama önce onu kapatma adımlarını gösterir.
  • Uygulama artık sende yoksa support@getnexora.app adresine yazıp hesabının kapatılmasını iste.

Hesap kapatılınca ne değişir?

  • Nexora uygulama hesabın ve profilin silinir.
  • Oturumun kapanır ve bu hesaba artık erişemezsin.
  • Yalnızca kullanıcı hesabına bağlı bildirim ve davet gibi uygulama kayıtları silinir.
  • Hesabın ile işletmelerin tuttuğu müşteri kayıtları arasındaki bağ kaldırılır.

İşletmelerin tuttuğu kayıtlar

Gittiğin işletmeler randevu, ödeme, paket ve geçmiş hizmet kayıtlarını işleyiş veya kayıt tutma ihtiyaçları için saklayabilir. Bu kayıtlar artık kapatılan uygulama hesabını göstermez.

Daha sonra aynı doğrulanmış telefon numarasıyla yeni bir hesap açarsan uygun işletme kayıtları yeni hesabına yeniden bağlanabilir.

İşletmenin müşteri kaydını silmesi ayrı bir işlemdir

Bir işletme kendi müşteri kaydını sildiğinde bekleyen randevular kaldırılır ve tekrarlanan randevular durdurulur. Tamamlanan randevular, ödemeler ve geçmiş kayıtlar işletmede kalır.

Ayrı analiz veya reklam hizmetlerinde tutulan bilgiler bu hesap kapatma işlemiyle otomatik olarak silinmeyebilir.

Mevcut hesabını kapatma işlemi geri alınamaz. Bazı uygun işletme kayıtları yeniden bağlansa bile sonraki kayıt işlemin yeni bir hesap oluşturur.

Aktif aboneliğin varsa App Store veya Google Play üzerinden ayrıca iptal etmelisin — hesap silme aboneliği otomatik iptal etmez.

Hesap silme hakkında sorular

Hesabımı kapatınca bütün randevu ve ödeme kayıtları silinir mi?

Hayır. İşletmeler kendi randevu, ödeme, paket ve geçmiş hizmet kayıtlarını tutabilir. Bu kayıtların kapatılan uygulama hesabınla olan bağı kaldırılır.

Daha sonra yeniden kayıt olursam kayıtlarım tekrar görünebilir mi?

Görünebilir. Aynı doğrulanmış telefon numarasıyla yeni bir hesap açarsan uygun işletme kayıtları bu hesaba yeniden bağlanabilir.

Hesabımı kapatmak aboneliğimi de iptal eder mi?

Hayır. Aktif aboneliğini App Store veya Google Play üzerinden ayrıca iptal etmelisin.

İletişim: support@getnexora.app